Fanii Neversea își vor putea reîntâlni artiștii favoriți, din 10 iulie, odată cu deschiderea oficială a Neversea Beach

Fanii festivalului Neversea sunt așteptați să-și reîntâlnească artiștii favoriți odată cu deschiderea oficială a Neversea Beach, din 10 iulie, în Constanța. Nisipul fierbinte, vibrația valurilor și muzica artiștilor iubiți, îi vor aduce pe fani mai aproape de experiența de festival pe care au trăit-o la Neversea.

„Dă-ți voie să simți libertatea și vei descoperi că într-un singur strop de apă se ascund toate secretele lumii. Te așteptăm pe Neversea Beach, la deschiderea oficială, sâmbătă pe 10 iulie, de la ora 14.00. Vom simți marea sub tălpi, vom dansa cu picioarele în nisip, vom celebra soarele și vom scrie o nouă poveste împreună pe plaja noastră preferată!”, au transmis organizatorii festivalului.

Astfel, sâmbătă, 10 iulie, fanii vor putea dansa și cânta, pe ritmurile lui Julian Morris, între 17.00 și 20.00, Shiver, 20.00 – 22.00, Fedde le Grand, 22.00 – 00.00, ori Dj Andi între miezul nopții și ora 02.00.

În avanpremieră, fanii vor putea dansa în nisipul fierbinte, sub stropii valurilor spumoase, pe 8 iulie, pe beat-urile celor de la Moonlight Breakfast, iar vineri, 9 iulie, alături de Dub Fx și Mr Woodnote.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*