Familiile pasionate de schi sunt așteptate la concursul de slalom Family Race la Arena Platoș Păltiniș

Concursul de slalom Family Race

Resortul dedicat familiilor și pasionaților începători în ale schiatului, Arena Platoș Păltiniș din Sibiu organizează cea de-a șasea ediție a concursului de slalom Family Race.

În cadrul acestei competiții ce se desfășoară pe 6 ianuarie, începând cu ora 11.00, familiile își pot disputa rivalitățile, nivelul competiției fiind, potrivit organizatorilor, tot mai ridicat de la un an la altul.

Concursul se adresează exclusiv familiilor și este fără taxă de înscriere, doritorii trebuind însă să completeze un formular de preînscriere.

Iată regulamentul competiției:

  • Pentru a participa la concurs, fiecare familie trebuie să fie reprezentată de minim 3 membri, 2 adulți și 1 copil sau 2 copii și 1 adult. Minim un membru al echipei trebuie să aibă vârsta sub 18 ani.
  • Concurenții pot utiliza atât schiuri cât și plăci de snowboard.
  • Concursul se va desfășura în două manșe de slalom uriaș cu fanion dublu (o singură manșă în cazul în care vor fi peste 15 echipe sau vreme nefavorabilă).
  • Membrii echipelor vor lua startul succesiv, în ordinea vârstei, de la cel mai tânăr la cel mai vârstnic.
  • Timpii realizați de fiecare dintre cei trei membri ai familiei vor fi adunați pentru a da timpul final pe echipă pentru fiecare manșă de concurs. Pentru stabilirea clasamentului final se adună rezultatele din cele două manșe pentru fiecare familie.
  • Programul competiție va fi afișat la înscrieri în ApresSki și trebuie urmat cu strictețe.
  • Casca și echipamentul de protecție sunt obligatorii pe toată perioada desfășurării concursului, inclusiv în manșele de recunoaștere.
  • Ratarea unei porți / porțiuni din traseu duce la descalificarea concurentului și implicit descalificarea echipei din care face parte.
  • Neprezentarea la start a unei echipe sau a unui membru din echipă duce la descalificarea echipei.
  • Ordinea de start va fi afișată înainte de ședința tehnică în zona startului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de numărul de participanți și în funcție de condițiile meteo.

PROGRAM

08:00-09:30 Înscrieri la ApresSki
09:00-10:00 Montare traseu
10:00 Ședință tehnică la Start
10:15 – 10:45 Recunoaștere traseu
10:45-10:55 Arbitri pe poziții
11:00 Start primul concurent Manșa 1
13:00-13:30 Recunoaștere traseu
13:30-13:40 Arbitri pe poziții
13:45 Start primul concurent Manșa 2
15:45 Festivitatea de premiere

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*