Expoziție de pictură Ilie Boca, găzduită de Muzeul Național al Bucovinei

Expoziție de pictură Ilie Boca, găzduită de Muzeul Național al Bucovinei

Muzeul Național al Bucovinei găzduiește, în perioada 7 mai – 11 iulie, expoziția de pictură Ilie Boca.

Vernisajul expoziției, deschisă în Sălile de expoziții temporare de la Muzeul de Istorie, va avea loc pe 7 mai, de la ora 13.00.

Curatorul expoziției, criticul de artă Oliv Mircea va susține cu această ocazie, conferința cu titlul „Caracterul simbolic și experiența estetică a lumii lui Ilie Boca”.

Proiectul se desfășoară în cadrul Programului „Paștele în Bucovina”, inițiat de Consiliul Județean Suceava. Accesul la vernisajul expoziției de pictură Ilie Boca se va face în limita locurilor permise de actuala situație epidemiologică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*