Ediția de Primăvară a Târgului de Turism “Vacanța” își deschide joi porțile la Pavilionul Expozițional Constanța

Pavilionul Expozițional Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), organizează, în perioada 22 – 25 martie 2018, ediția a XI-a a Târgului de Turism „VACANȚA” Constanța,  cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.

“Suntem preocupaţi, permanent, să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexuri hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport”, au precizat organizatorii.

În cadrul celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Turism “Vacanţa” Constanţa 2018, constănțenii vor avea parte de oferte speciale, disponibile doar în perioada târgului, oferte pentru perioada Sărbătorilor de Paște și  1 Mai și, nu în ultimul rând, oferte  de tip Early Booking pentru vacanța de vară 2018.

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2018 este organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu din Dobrogea destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Centrului Expoziţional Constanța, vor mai avea loc: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2018 și Târgul de Mobilă 2018, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2018 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Cine vine la târgul de turism

6 agenții de turism din România și Bulgaria vor fi prezente la Târgul de Turism de la Constanța. Totodată, 5 unități de cazare își vor prezenta serviciile, iar 3 centre de promovare și asociații de dezvoltare și promovare a turismului vor discuta cu vizitatorii despre ofertele lor.

Nici companiile de transport nu lipsesc. Trei dintre acestea vor avea reprezentanți la Târgul de la Constanța. Cine merge la Pavilionul Expozițional Constanța va putea să afle mai multe despre un parc de aventură, să cunoască pachetele speciale pentru turiști oferite de o bancă și să vadă cu ce poate să ajute o Firmă de Pază firmele HORECA.

Programul evenimentului de la Constanța

Joi – sâmbătă 10:00 – 19:00, duminică 10:00 – 16:00

Deschiderea oficială a Târgului de Turism VACANŢA Constanța 2018 are loc Joi, 22 martie, ora 11:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*