În cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, cel mai ambițios proiect de recunoaștere a excelenței în ospitalitatea românească, ce s-a desfășurat azi la Stejarii Country Club, Dragoș Anastasiu a obținut premiul cel mare.
Hospitality Culture Institute a lansat Romanian Hospitality Awards, un proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din industria HoReCa autohtonă.
Au fost nominalizate 13 categorii:
- Restaurant,
- Bar/Pub,
- Cafenea/Ceainărie,
- Hotel,
- Club,
- Patiserie/Cofetărie,
- Delivery brand,
- Fast food,
- Festival,
- Bucătar,
- Antreprenor,
- Cea mai bună deschidere din piață în 2017,
- Furnizorul anului în HoReCa.
“Un sector economic al unei țări ar trebui să funcționeze ca o corporație. Diferite expertize si experiențe reunite într-un tot ce în final reușeste să schimbe viețile oamenilor în mai bine și să producă valoare adăugată. În același mod, juriul Romanian Hospitality Awards reunește experți din management, entrepreneurship, barista, barmani, bucătari, servicii și alții pentru a desemna și celebra excelența în ospitalitate”, a spune Florin Maxim, fondatorul Hospitality Culture Institute.
Gala de premiere a avut loc miercuri, 7 noiembrie 2018.
Be the first to comment