Doors Club din Constanța este gazda concertului de lansare al noului album Alternosfera

Arhitectul din babel, noul album Alternosfera

Alternosfera te cheamă la Doors Club Constanța pe 12 aprilie, unde va lansa noul său album – Arhitectul din Babel.

După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la începutul anului 2019 cu un nou album – Arhitectul din Babel.

Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic și este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

La Constanța, concertul de lansare va avea loc la Doors Club, pe 12 aprilie 2019, de la ora 21.00. Prețul unui bilet este 80 de lei.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toată țara. Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele se pot achiziționa si de la sediul clubului, str. Traian 68A. Program vânzări bilete: de luni până vineri, între orele 12.00 – 22.00.

Informații suplimentare la numărul de telefon 0763 661 622, în intervalul 12.00 – 20.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*