Direcția de Turism din Ministerul Economiei vrea să știe ce își doresc românii să facă după criză. Oricine poate să urmeze sondajul

Imagine din centrul Amsterdam. FOTO Cătălin SCHIPOR

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, prin Direcția Generală Turism, realizează o cercetare care își propune să analizeze caracteristicile comportamentale ale turiștilor în perioada post criză COVID-19, prin intermediul unui chestionar online.

Acest demers vine în sprijinul industriei de turism din România, în contextul provocărilor sociale și economice fără echivalent cauzate de situația epidemiologică actuală și de efectele acesteia.

În aceste momente trebuie să ne gândim și la viitor, astfel că un plan de revitalizare a turismului în perioada post criză COVID-19 este imperios necesar. Un prim pas esențial pentru a putea stimula cererea turistică în acest scenariu necunoscut este înțelegerea posibilelor schimbări în preferințele consumatorilor. Astfel, prin intermediul chestionarului online vor fi analizate caracteristicile comportamentale ale turiștilor români, în noile condiții de călătorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*