Direct Aeroport a dezinfectat suprafețele din interiorul mijloacelor de transport pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Direct Aeroport a luat măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Direct Aeroport a anunțat că pentru a preveni infectarea și răspândirea noului coronavirus COVID–19 a implementat cele mai eficiente soluții pentru a proteja călătorii.

“Întrucât sănătatea dvs. este importantă pentru noi, dezinfectăm suprafețele din interiorul mijloacelor noastre de transport, pentru a vă duce la destinație în condiții de maximă siguranță! Paza bună trece primejdia rea!”, au transmis reprezentanții Direct Aeroport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*