De ziua lui, Smiley anunța turneul național “Confesiune”

Smiley pornește în turneu național

De ziua lui, Smiley anunța turneul național #Confesiune, cadou pentru toți cei care îi iubesc muzică și care l-au inspirat. După succesul extraordinar de la Arenele Române din capitală, Smiley susține concertul #Confesiune pe scenele din toată țara.

“Sunteti pregătiți? Venim. În gașcă mare. Va dăm întâlnire în orașul vostru, va așteptăm cu mic cu mare să ne distrăm, să sărbătorim cei 10 ani de Hahaha Production, să dansăm și să cântăm împreună într-un super show!”, declară Smiley.

Momentele artistice sunt unice și surprind tot ceea ce Smiley a însemnat în cei 10 ani de carieră solo: interpret, compozitor, producător, om de televiziune, actor și artist.

Turneul include 10 orașe, poartă numele ultimului album – Confesiune, iar bilețele pot fi găsite pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune.

  • 29 Octombrie 2018 – Galați – “Sala Sporturilor Dunarea”
  • 30 Octombrie 2018 – Iași – Sală Sporturilor
  • 31 Octombrie 2018- Bacău – Teatrul de vară “Radu Beligan”
  • 5 Noiembrie 2018 – Brașov – Sală Sporturilor
  • 7 Noiembrie 2018 – Cluj Napoca – Sală Polivalență
  • 12 Noiembrie 2018 – Pitești – Casă de Cultură a Sindicatelor
  • 13 Noiembrie 2018 – Craiova – Sală Polivalență
  • 14 Noiembrie 2018 – Târgu Jiu – Sală Sporturilor
  • 15 Noiembrie 2018 – Timișoara – Sală Sporturilor “Olimpia”
  • 18 Noiembrie 2018 – Constanța – Casă de Cultură a Sindicatelor

Mai multe informații despre turneu se pot află direct pe Facebook Messenger. Dacă îi scrieți astăzi un mesaj de „La mulți ani” lui Smiley pe Messenger (https://www.facebook.com/smileyonline/), va așteaptă o surpriză. Urmați pașii și el va va ține la curent cu noutățile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*