De săptămâna aceasta toate trenurile duc la mare: CFR Călători reintroduce Trenurile Soarelui

Cu trenurile CFR Călători la Festivalul Neversea

CFR Călători dă startul programului estival de transport „Trenurile Soarelui”.

Potrivit reprezentanților companiei, începând din 10/11 iunie, turiștii vor avea la dispoziție 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu stațiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării până la data de 11/12 septembrie 2022.

Toate regiunile țării vor fi conectate în perioada verii cu destinațiile de vacanță cele mai căutate de pe litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.

Astfel, timp de trei luni:

  • 30 trenuri directe (15 dus/ 15 întors, inclusiv ramurile aferente) care pornesc din principalele orașe vor avea ca destinație/ plecare litoralul românesc, din care 18 trenuri (9 dus/ 9 întors) au ca destinație/ plecare Mangalia;
  • 38 de trenuri (19 dus/ 19 întors) vor asigura legătura capitalei cu litoralul și retur (15 perechi din București Nord, 12 perechi din București Băneasa – din care trei perechi nu trec prin stația București Nord, o pereche din București Obor);
  • pentru călătoria spre Delta Dunării, din 11 iunie, trenurile IR 1981/ R 8653 și R 8656/ IR 1982 vor asigura zilnic legătura directă București Nord – Tulcea Oraș și retur, pe întreaga durată a sezonului. De asemenea, în Medgidia va fi asigurată zilnic conexiunea spre Tulcea Oraș și retur cu trenuri dinspre capitală sau Constanța.

Programul detaliat cu trenuri, rute și ore de circulație:

Trenurile Soarelui 2022 – spre LITORAL

Trenurile Soarelui 2022 – dinspre LITORAL

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*