Dal Travel: Circuitele de Paște, majoritar vândute, înregistrează o creștere de 40 de procente

Circuit de Paște în Etiopia. FOTO: Dal Travel

Pentru această primăvară, consultanții DAL Travel – unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România, au remarcat o creștere substanțială a numărului de rezervări, față de aceeași perioadă a anului precedent. În cazul circuitelor și destinațiilor îndepărtate, cele mai multe rezervări au fost efectuate atât pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paște (creștere de 40 la sută), cât și pentru celelalte perioade (Rusalii, vacanța de vară, Revelion 2024).

Cele mai vândute circuite sunt cele pentru America Latină și Extremul Orient. Topul circuitelor de Paște promovate de DAL Travel este condus de: Indonezia – Bali, Sri Lanka, Argentina – Uruguay – Brazilia, Japonia, SUA (Coasta de Est și Florida), Uzbekistan, iar destinațiile inedite care s-au bucurat de succes, la scurt timp după lansarea lor, sunt: Etiopia, Japonia și Coreea de Sud. Alte circuite de Paște foarte solicitate sunt cele pentru Georgia, Armenia și Egipt – croazieră de lux pe Nil.

„Majoritatea covârșitoare a circuitelor de Paște sunt deja vândute, iar pentru acestea, rezervările au început chiar de la finele anului trecut. Mai mult, pot spune că și pentru perioada Rusaliilor, multe din circuitele noastre turistice sunt de asemenea vândute, înregistrându-se solicitări chiar și pentru Revelion 2024. Consider ceva firesc acest lucru, deoarece 2023 este un an cu o mult mai mare predictibilitate, iar turiștii noștri doresc să călătorească și să experimenteze cât mai multe locuri. Mă bucur că DAL Travel a fost și rămâne o agenție inovatoare, a introdus și păstrat în portofoliul său destinații de succes, așa cum este Bali sau, mai nou, Etiopia, despre care puțini știu că este o țară cu tradiții creștin ortodoxe, cu a doua cea mai mare comunitate ortodoxă (după Rusia)”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

Circuitele de Paște vândute au o durată cuprinsă între șase și opt nopți de cazare pentru destinațiile mai apropriate din Europa, ajungându-se la 12 – 14 nopți de cazare, în cazul Americii Latine și al Americii de Nord. Tarifele pornesc de la 1.060 de euro de persoană, în cazul Turciei/ Cappadocia și pot ajunge la 3 – 4.000 de euro, în cazul Americii Latine sau al Extremului Orient.

Cele mai lungi circuite sunt: Vacanța de Paște în SUA, care are loc în perioada 11 aprilie – 25 aprilie (14 nopți de cazare) și costă 3.760 de euro de persoană, respectiv Circuitul de Paște în Etiopia (14 nopți de cazare), care costă 3.940 de euro.

În spiritul sărbătorilor pascale, agenția DAL Travel pregătește lansarea, chiar în acea perioadă, a unei campanii promoționale ce va oferi turiștilor oportunitatea de a găsi circuitele dorite, la prețuri atractive, în cele mai exotice locuri.

„Și pentru că vacanța de vară se apropie cu pași repezi, menționăm topul preferințelor românilor pentru aceasta, care include: Kenya, Tanzania, Africa de Sud, Mexic, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, dar și Elveția și Norvegia”, au mai transmis reprezentanții agenției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*