Dakini promite să readucă vibrația muzicii pe plaja de la Tuzla

Dakini Festival revine la Tuzla la sfârșitul lunii iunie

Festivalul Internațional Dakini, aflat la ediția cu numărul 2, își va deschide porțile în data de 27 iunie. Organizatorii promit ca timp de 5 zile și 5 nopți sub boltă înstelată, scăldați de Marea Negra și lumina blândă a lunii pline, se vor deschide orizonturile către poartă magică Dakini.

Dacă anul trecut Dakini a ridicat o punte, aflat acum la a două ediție, festivalul va readuce laolaltă, pe cele 15 hectare de plajă pitorească, peste 200 de artiști (DJs, muzicieni) ce se bucură de prestigiu la nivel mondial și o comunitate aparte care să danseze și să vibreze pe ritmurile muzicii și foșnetul mării.

Festivalul Dakini invită pasionații de muzică psytrance, techno, worldmusic și dans alături de speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din Europa de Sud-Est, să aibă parte de o escapadă de cinci zile și cinci nopți de evadare din ritmul angrenant al vieții cotidiene.

“Dakini înseamnă libertate, diversitate, tolerantă, conexiune, magie, elevare, armonie. Doar cu un bilet, în cadrul vacanței Dakini, va veți bucură de mare, soare, oameni frumoși, relaxare, yoga și multe alte activități creative care vor aduce bucuria descoperirii sinelui și a frumuseții vieții”, susțin reprezentanții Maitreya Events, organizatorii evenimentului.

În cadrul festivalului vor fi trei zone de interes cu tot atâtea scene:

  • Chill Stage-Gaudi, Sudaya, Vibrasphere etc.
  • Psytrance Stage-Astrix, Goasia, Ace Ventura, E-Mantra etc.
  • Techno Stage-Pentre Inspirescu, Adă Kaleh, Mauss etc

Va fi și o zonă de yoga, Healing zone, Kids zone, Art Zone, Fire Place etc.

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com și momentan costă, pentru toate cele 5 zile de festival, 75 euro.

Biletul include: acces enveniment + zonele conexe: parcare, camping și apa potabilă gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*