120 artiști urcă pe scena Dakini. Festivalul de la Tuzla debutează pe 27 iunie

“Dakini Festival 2018” se apropie

Au mai rămas trei săptămâni până ce plaja de la Tuzla va vibra sub dansul a zeci de mii de oameni, veniți din întreagă lume să trăiască o experiență de neuitat la “Dakini Festival 2018”.

Dakini este primul festival care va deschide poarta în această vară, pentru marile evenimente de la malul Mării Negre. În perioadă 27 iunie – 1 iulie, aproximativ 120 de artiști internaționali și români vor urcă pe scenele: Live-Chill Stage, Psytrance Stage și Techno Stage-Telekom Electronic Beats pentru a menține cinci zile și cinci nopți atmosferă de evadare din ritmul vieții cotidiene.

Organizatorii vor asigură participanților o experiență unică, locația în șine fiind una din puținele plaje “virgine” rămase neatinse. Dakini festival e un eveniment 100% eco iar valorile transmise prin acesta sunt în strânsă concordanță cu normele de mediu. De asemenea participanții sunt încurajați să trăiască în armonie cu ei însuși, mediul înconjurător, cât și cu restul cei din jur.

Zonă de camping va beneficia de zone umbrite natural și o parte din zonă mai “golasa” va fi umbrită artificial. În camping este permis accesul cu rulote și van-uri. Toți participanții care vor opta pentru odihnă în sânul naturii vor beneficia pe întreagă durată a evenimentului de dușuri, grupuri sanitare și apa potabilă. Accesul este permis doar în bază brățării de acces eveniment.

Biletele se găsesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com și costă 90 euro pentru toate cele 5 zile de festival.

Biletul include: acces enveniment + zonele conexe: parcare, camping și apa potabilă gratuită.

Cazare și alte utilități: pentru cazare recomandăm interogarea motoarelor specifice gen booking.com; turistinfo; infoguide, însă participanții sunt îndrumați să nu se limiteze doar la disponibilitatea în Tuzla, gradul de ocupare aferent spații cazare fiind ocupat încă din anul 2017, de la ediția trecută. Așadar pentru cazare se pot caută locuri și în stațiuni învecinate Precum: Eforie Sud, Eforie Nord, Costinești, Olimp, Neptun, Venus, Jupiter etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*