Cum s-au pregătit hotelierii bulgari pentru turiștii români de Revelion 2019 – 2020

Litoralul bulgăresc. FOTO Adrian Boioglu

Hotelierii bulgari fac ultimele pregătiri pentru oaspeții români care le vor călca pragul de Revelion 2019 – 2020 și își așteaptă invitații la petrecerile pe care le fac cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă.

Bucate alese, muzică românescă și bulgărească, băuturi tocmai bune să încălzească sufletul în perioada de frig și veselie cât mai multă, acestea sunt doar câteva dintre răsfățurile de care se vor bucura românii care ajung fie pe litoralul bulgăresc, și în stațiunile montane ale Bulgariei.
Majoritatea hotelurilor deschise la Marea Neagră pe plajele vecinilor de la sud sunt de 4 sau de 5 stele, iar serviciile pe care aceștia le oferă sunt pe măsură.

„Pachetele pe care le oferă IRI Travel sunt pentru 3 nopți, între 30 decembrie 2019 și 2 ianuarie 2020 și oferă cazare în hoteluri de 4 și 5 stele, în regim de All Inclusive sau demipensiune. Prețurile ofertelor noastre pornesc de la 170 de euro de persoană pentru întreg sejurul, în funcție de stațiunea și hotelul alese. Dacă ar fi să le comparăm cu prețurile pe care le veți găsi pe Valea Prahovei sau în alte zone ale României, acestea sunt de 2-3 ori mai mici. Un plus constă în faptul că la hotelurile de 5 stele turiștii se vor delecta cu feluri de mâncare pregătite de unii dintre cei mai cunoscuți chef-i ai Bulgariei”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Spre exemplu, Flamingo Grand Hotel & Spa 5* lasă turiștii pe mâinile iscusite ale renumiților chef-i bulgari Ivan Georgiev și Martin Ekzarhov și echipele acestora.
Astfel că, papilele oaspeților se vor bucura cu o combinație de roșii proaspete, Koypolou, salată de iaurt cu castravete crocant, salata rusească autentică, pate Philadelphia într-o manta de ardei copt, coș de parmezan cu salată de valeriană care vor acompania un suculent magret de canard (piept de rață) și brânză franțuzească de capră la grătar în compot de afine.

De asemenea, turiștii vor savura prepeliță umplută cu ciuperci sălbatice și fructe uscate, garnisită cu piure franțuzesc clasic de castane și sos de porcini.
De asemenea, pe masă va fi și o apetisantă combinație de friptură de vită și mușchiuleț de porc cu salvie și rozmarin servite cu sos teriyaki și ceapă călită, alături de varză înmurată, bacon crocant și cartof dulce copt.

Pentru desert, chef-ii au pregătit prăjitură Red Velvet cu mascarpone, parfait de dovleac cu Philadelphia și multe alte deserturi care vor face un Revelion extrem de dulce.
Pachetul costă 255 de euro de persoană pentru trei nopți de cazare în Studio Deluxe în regim de demipensiune. Cina de Revelion va avea 5 feluri de mâncare, o parte dintre acestea prezentate mai sus. Turiștii vor avea acces la piscina interioară, saună baie de aburi și altele, iar pentru serviciile spa vor avea reducere de 20%.

La hotel Maritim Blue Paradise 5*, chef-i care se vor ocupa de bunăstarea turiștilor vor fi Hristo Uzunov and Zhivko Stoyanov și echipele lor. Aceștia au pregătit, printre altele, o combinație mediteraneană de caracatiță sotată, creveți și baby calmar marinat pe pat de tartar de legume proaspete combinat cu dressing de lămâie, finisat cu cicoare proaspătă.

„Distracția va fi asigurată de trupe de animație special angajate pentru această ocazie, astfel încât să facă și șederea celor mici mult mai plăcută, dar să și ofere un moment de relaxare pentru părinți. Mai mult, toate hotelurile au pregătite spații special amenajate pentru sporturi indoors, locuri de joacă pentru copii și piscine interioare”, a mai spus Lucian Bădîrcea.

În schimb, la hotel Primasol Ralitsa Superior 4* (All inclusive) din Albena, turiștii vor fi serviți cu prânzul imediat ce vor ajunge, iar seara, pe 30 decembrie vor avea parte de o cină în stil mediteranean.

Pentru noaptea de Revelion, cina va fi sub formă de bufet sudez, între orele 20.00 și 23.30, în timp ce băuturile se vor servi între orele 20.00 și 02.00. Meniul va fi unul impresionant cu o varietate de largă de mâncare internațională dar și bulgărească, de la friptură de curcan și ciolan de porc sau sarmale până la mâncăruri vegetariene și deserturi europene.

Muzica va fi asigurată de o formație românească în noaptea de Revelion, iar pe durata sejurului atât cei mari cât și cei mici se vor bucura de spectacole live. Tot pe 31 decembrie, dar la prânz, invitații vr avea parte de o masă festivă, iar în restul timpului se pot relaxa la piscina interioară a hotelului sau pot merge la Spa unde au reducere de 30% din preturile obișnuite.

„Și anul acesta ne-am pregătit temeinic pentru venirea turiștilor români de Crăciun. Pentru sfintele Sărbători avem bucate atât tradiționale cât și românești pentru ca turiștii noștri să nu simtă dorul de casă. De fapt, să se simtă ca acasă. Iar pentru trecerea dintre ani, hotelurile noastre au angajat trupe locale gata să fure inimile clienților pe ritmuri populare. Îi așteptăm pe cei care doresc să ne treacă pragul cu băuturi alese special pregătite pentru ei. Pachetul nostru costă 225 de euro de persoană pentru un sejur de 3 nopți în cameră cu vedere la parc, în regim All Inclusive. În acest pachet este inclusă și o cină specială de Revelion”, a declarat Anton Gherasimov, Manager hotel Berlin Golden Beach.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*