Constanța va fi legată de Chișinău prin curse aeriene directe începând cu luna iulie

TAROM inaugurează curse noi pe Aeroportul Internațional Kogălniceanu. FOTO Facebook/AIMK Constanța

TAROM lansează o nouă cursă directă, aceasta urmând a fi între Constanța și Chișinău. Prima cursă va fi pe 1 iulie, și conform programului este vorba de curse nocturne. Acest aspect îi va afecta pe turiști, care au șanse să aibă probleme cu cazarea.

În urma unor negocieri, compania TAROM a acceptat de a introduce o nouă linie pentru Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu care să lege Sud Estul României, de Moldova, prin Aeroportul Internațional Chișinau.

„De pe 1 iulie vor fi câte trei zboruri pe săptămână între Mihail Kogălniceanu și Chișinău. Am vorbit cu președintele Consiliului Județean Constanța și împreună am purtat discuții cu transportatorii privați pentru a avea și opțiunea de transfer a turiștilor“, a precizat pentru GoNext.ro, Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.

Directorului Artageaa precizat că aceste cursele vor ajunge pe aeroportul Mihail Kogălniceanu înainte de miezul nopții, și vor pleca la ora 1.20 spre Chișinău. Orele nu sunt cel mai bine alese, deoarece check in-ul se face ziua după ora 12.00.

Potrivit unor surse neoficiale, există discuții și pentru o cursă spre Satul Mare, care să fie inaugurată tot de la începutul lunii iulie, dar încă nu s-a parafat nimic, iar directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu nu a confirmat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*