Consiliul Județean și-a propus să facă din Țara Vrancei ”Destinația anului 2021 în România”

Vrancea vrea să devină destinația anului 2021 în România. FOTO CJ Vrancea

Consiliul Județean Vrancea susține ideea de mediatizare a Țării Vrancei, într-o campanie menită să atragă cât mai mulți turiști în județul nostru. Vrancea este la un nou început de drum și, împreună, putem face din locul în care ne-am născut sau locuim, o destinație captivantă pentru românii și străinii care-și doresc o vacanță.

”Haideți să vorbim oamenilor despre Țara Vrancei! Să le arătăm viile și munții noștri, rezervațiile naturale din Lunca Siretului sau Cheile Tișiței, să-i chemăm să bea vinurile care ne-au făcut cunoscuți, să guste cașul dospit în fân sau să poarte măștile de Păunești sau Nereju. Nominalizează Țara Vrancei  ca fiind destinația ta preferată în 2021, apoi dă share să afle toată lumea de noi”, a transmis președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Așadar, Consiliul Județean Vrancea invită pe oricine dorește să nominalizeze site-ul www.destinatiaanului.ro Țara Vrancei ca destinația anului în România.

Pe 4 iunie vor fi anunțate de către organizatori cele 6 destinații finaliste, iar destinația câștigătoare va fi cunoscută pe 4 septembrie 2021. Ulterior, destinația preferată din România va fi promovată la o televiziune centrală și pe cele mai importante 10 bloguri de turism din România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*