Consiliul Județean Hunedoara va avea un stand expozițional la Târgul de Turism al României

Targul de Turism al Romaniei

Consiliul Județean Hunedoara va avea un stand expozițional la Târgul de Turism al României, care va avea loc în perioada 21-24 februarie, la Centrul Expozițional Romexpo din București. La acest stand vizitatorii vor fi întâmpinați cu informații și propuneri variate privind atracțiile și obiectivele turistice din zonă.

Astfel, agenții economici de profil din județ pot fi prezenți la acest târg în cadrul standului CJ Hunedoara, având ocazia să se facă remarcați la cel mai vizitat târg dedicat turismului. Aceștia pot prezenta cele mai bune oferte potențialilor turiști aflați în căutarea destinațiilor de vacanță. Cei care doresc să participe la acest târg pot trimite materiale de promovare Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara, care să fie oferite vizitatorilor Târgului de Turism al României.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*