Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161E (DJ 161D) – Diviciorii Mari – Diviciorii Mici

Consiliul Județean a finalizat asfaltarea drumului județean 161E (DJ 161D) – Diviciorii Mari – Diviciorii Mici. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161E, pe sectorul cuprins între intersecția cu DJ 161D și Diviciorii Mici. Lucrările au vizat tronsonul în lungime de cinci kilometri cuprins între pozițiile 0+000 și 5+000, cel care traversează localitățile Diviciorii Mari și Diviciorii Mici.

“Sectorul de drum finalizat acum se adaugă celor recent asfaltate în această parte a județului. În acest fel, prin asigurarea continuității drumurilor județene reabilitate cu asfaltare, am creat noi premise de dezvoltare accelerată a întregii zone de vest a județului”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Anterior așternerii covorului asfaltic au fost executate lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, aducerea la profil a acostamentelor, colmatarea rosturilor, realizarea de șanțuri pentru asigurarea scurgerii apelor, desfundarea gurilor de scurgere, înlocuirea de podețe și așternerea de strat de balast stabilizat, pe anumite porțiuni.

Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare cu piatră spartă a acostamentelor precum și marcaje rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*