#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa “Zbor deasupra unui cuib de cuci” de la Teatrul Jean Bart Tulcea

Afișul piesei "Zbor deasupra unui cuib de cuci". FOTO Teatrul Jean Bart Tulcea
Afișul piesei "Zbor deasupra unui cuib de cuci". FOTO Teatrul Jean Bart Tulcea

Dacă zilele acestea îți petreci vacanța prin Deltă sau ești de-al locului, atunci nu poți să ratezi o nouă reprezentație a piesei “Zbor deasupra unui cuib de cuci” în regia lui Aurel Palade.

Publicația GoNEXT susține cultura și teatrul în general, așa că cititorii noștri au ocazia să câștige 3 invitații duble la piesa care are loc duminică, 15 aprilie, la ora 19.00. Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNextRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați sâmbătă, 14 aprilie, la ora 21.00.

,Într-un pavilion ,,democratic”, în care pacienților cu tulburări psihice considerați recuperabili li se oferă doar iluzia libertății, este încarcerat și R. P. McMurphy. Acesta nu suferă de vreo maladie, ci doar o face pe nebunul pentru a scăpa de pușcărie. Hotărât să îi facă zile amare doamnei Ratched, asistenta șefă ce conduce cu autoritate ședințele de terapie, McMurphy intră într-un joc periculos al cărui deznodământ îl poate surprinde victorios sau îi poate aduce totala degradare. Prezența lui în salon este o gură de aer proaspăt pentru cei internați acolo, unii din ei de foarte mult timp. Dacă, înainte de venirea sa, ședințele de terapie erau pretexte de a lua în batjocură pe cei ce erau siliți să discute despre dramele lor, o dată cu apariția lui McMurphy aceste sesiuni capătă o cu totul altă turnură.

Ameliorarea stărilor dificile, dacă nu chiar însăși vindecarea pacienților, par să nu derive întotdeauna din procedeele convenționale. Poate că jocul de cărți, pariurile pe bani, petrecerile și femeile… darnice pot rezolva dereglările funcționale ale creierului mai lesne decăt o pot face (în unele cazuri) psihoterapia, pastilele și șocurile electrice. Iar acest fapt o o scoate din minți pe Miss Ratched. Tratându-i ca pe niște oameni normali, McMurphy descoperă în colegii săi normalitatea. Însă binele nu va scăpa nepedepsit”, scria actorul Mihai Gălățan despre această piesă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*