#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Capcană pentru un bărbat căsătorit”, de la Casa de Cultură din Constanța

Secvență din spectacolul "Capcană pentru bărbat căsătorit". FOTO Teatrul Elisabeta

O soție dispărută, o femeie suspectă și un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele producției Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă și comic cu o răsturnare de situație finală de-a dreptul…“criminală”. Spectacolul “Capcană pentru un bărbat căsătorit” este programat pe data de 24 octombrie, de la ora 19, la Casa de Cultură din Constanța.

Redacția Go NEXT are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Go NEXT” – facebook.com/GoNextRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 15 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț, Daniel Corban (Cosmin Seleși). După 10 zile de tăcere deplină, Daniel începe să se îngrijoreze și cere poliției, care pare să nu ia lucrurile prea în serios, să-l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția sa ar putea fi.

Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maxim (Alexandru Prica), apare în casa acestuia alături de o tânăra fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură că așa numita Elisabeta nu este cu adevarat soția sa, ci ca este o impostoare. Se întrevede oare un complot?  Deci pe cine credem? Cine spune adevărul? De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmeaza tine spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistentă medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspirații elaborate?

Când poliția nu reușește să valideze varianta sa, Daniel nu poate decât să concluzioneze că impostorii încearcă să-l înnebunească sau mai rău, să-l ducă la moarte. Dar cine spune adevarul și până la ce punct poate o persoană să denatureze faptele? Și astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans, iar spectatorii rămân nauciți până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

În distribuție: Cosmin Seleși, Ștefan Pavel, Alexandra Velniciuc,  Alexandru Prica,
Raluca Ghervan,  Cristian Boeriu,  Vlad Ianus, Iulian Bălan,  Maria Magdalena Tapu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*