#CONCURS Câștigă trei invitații duble la comedia “Boeing Boeing”, de la Teatrul de Vară din Jupiter

Scenă din piesa de teatru Boeing, Boeing. FOTO Teatrul Elisabeta

O piesă de teatru plină de situații comice îi care îi puteți revedea pe Monica Davidescu, Anca Sigartău sau Aurelian Temișan este programată la sfârșitul săptămânii viitoare la Teatrul de Vară din Jupiter. Piesa “Boeing Boeing” poate fi urmărită pe data de 2 august, de la ora 20.30

Redacția Go NEXT are plăcerea să te invite la un spectacol în care buna dispoziție este garantată. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor publicației care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Go NEXT” – facebook.com/GoNextRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 26 iulie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

“Boeing Boeing”, o piesă cu personaje…la înălțime

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard. Personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piață da peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă cele trei logodnice stewardese.

Bernard încearcă să redreseze situația implicându-l pe bunul său prieten de la țară, Robert. Timidul Robert uita însă ce minciuni trebuie să spună și cui și, astfel, se iscă o înlănțuire de situații comice care te face să râzi cu lacrimi și fără sa te mai poți opri până la finalul piesei.

Din distribuție fac parte: Aurelian Temișan, Lucian Ghimiși, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Raluca Ghervan, Anca Dinicu, Iulian Balan. Regia este semnată de Șerban Puiu.

Piesa “Boeing Boeing” este o producție a Teatrului Elisabeta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*