#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la Festivalul Custom de la Reșița

Festival de muzică rock la Reșița

Peste 20 de trupe românești și străine vor participa în perioada 5-7 iulie, la Festivalul Custom, care avea loc în Poiana Golului din Reșița. Astfel, în cele trei zile ale manifestării spectatorii vor putea urmări artiști precum Uriah Heep, John Newman, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Altar, Celelalte cuvinte, The Rasmus, Alternosfera.

Redacția Go NEXT are plăcerea să te invite la acest festival. Cinci invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți ajunge la festivalul din perioada 5-7 iulie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1.Dai LIKE Paginii de Facebook “Go NEXT” – facebook.com/GonextRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest festival
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 25 iunie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

În zilele de 5, 6 și 7 iulie are loc Custom Reșița, în Poiana Golului, unde vin peste 20 de trupe să cânte pe scena festivalului, chiar în mijlocul naturii.

Artiștii care vor urca pe scena festivalului sunt:

5 iulie

Camera 101

Rockabella

Gândul Mâței

Altar

Celelalte cuvinte

The Rasmus

DORO

6 iulie

Dimitri`s Bats

Baby Elvis

Melting Dice

Alternosfera

The Massive Wagons

John Newman

Uriah Heep

7 iulie

Adam`s Nest

Multiverse

The Road Band & Dean Bowman

Alex Calancea & Lupii

byron

UDO

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

Custom Reșița se adresează tuturor generațiilor de vârstă, încurajează părinții să își aducă copiii la festival, să vină să petreacă un weekend prelungit într-un mediu plăcut, în aer liber, pe platoul de deasupra orașului. Evenimentul va fi o revelație într-un spațiu care va aduce aproape comunități, oameni diferiți, multă muzică și ateliere pentru copii și adulți care vor să scape pentru un weekend de problemele zilnice. Va fi mai mult decât un festival; va fi o stare de spirit în care vechiul și noul se vor îmbina armonios, demonstrând că faliile între generații nu trebuie să existe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*