Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, închis în prima zi de Paște. El va fi redeschis din 3 mai

Delfinariul din Constanța. FOTO GoNEXT

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a anunțat că este închis în prima zi de Paște, urmând să își reia activitatea din 3 mai.

“Dragi vizitatori, vă informăm că duminică, 2.05.2021, prima zi de Paște, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este închis. Vă așteptăm începând de luni, 3.05.2021 să vizitați Microrezervația și Acvariul, conform programului valabil în această perioadă, disponibil pe site www.delfinariu.ro. Vă aducem la cunoștință că secțiile: Delfinariu și Planetariu vor rămâne în continuare închise programului cu publicul, conform ordonanțelor de limitare a pandemiei”, a anunțat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*