FOTO VIDEO Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța caută voluntari pentru pavilionul de echitație și parcul dendrologic

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și-a sistat în această perioadă activitatea cu publicul, din cauza carantinării municipiului Constanța, dar conducerea instituției caută voluntari care să dea o mână de ajutor în pavilionul de echitație și în parcul dendrologic.

„Activitatea cu publicul, adică de vizitare, este suspendată. Carantina ne obligă și, în consecință, am închis porțile pentru vizitatori”, spune directorul CMSN Constanța, Adrian Bâlbă.

El spune că angajații complexului muzeal continuă să lucreze și să aibă grijă de buna desfășurare a activității interne, activând în prezent în două grupe, pentru a se evita apariția cazurilor de coronavirus. Pe lângă aceste două grupe se caută și formarea unei echipe voluntari, pentru pavilionul de echitație și pentru parcul dendrologic.

„La echitație, sub îndrumarea instructorului și în parcul dendrologic sub îndrumarea angajaților noștri, puteți face activități de voluntariat foarte frumoase, mișcarea în aer liber e sănătoasă în această perioadă. Veți face un contract, un contract care este necesar și pentru declarația de deplasare, dar în același timp un contract care este obligatoriu pentru noi și pentru dumneavoastră de a respecta niște reguli. Pe lângă regulile pandemiei este vorba de a respecta siguranța și sănătatea în muncă și de a respecta activitățile care vi se dau de făcut”, a precizat Adrian Bâlbă.


Cei interesați de voluntariat în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța pot trimite cererile pe adresa office@delfinariu.ro.

„Dorința dumneavoastră va fi primită, va fi îndeplinită, noi la Juridic și Resurse Umane ne organizăm, vă chemăm și vom face grupe de lucru de voluntariat începând de luni încolo. Toate astea se vor face organizat, frumos, științific chiar, în ideea de a avea un parc dendrologic frumos și un pavilion de echitație frumos. Vă mulțumesc și vă urez sănătate și de asemenea vă recomand să respectați indicațiile autorităților fiindcă doar pe această cale putem ajuta la lupta antiepidemică”, a mai spus directorul CMSN Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*