Compania Blue Air introduce, în funcție de solicitări, „zboruri la cerere“

Aeronavă Blue Air. FOTO Facebook
Aeronavă Blue Air. FOTO Facebook

Pe durată în care starea de urgență rămâne activă, Blue Air a suspendat, temporar, cursele regulate. Totuși, în măsură în care nu există restricții de călătorie spre și dinspre destinația dorită, și în măsura în care clienții își asumă cu responsabilitate obligația de autoizolare sau carantinare cerută de autoritățile statelor respective, Blue Air a găsit o soluție.

Dacă există suficiente solicitări de călătorie, Blue Air organizează în această perioadă Zboruri la Cerere, introducând zboruri speciale-deschise tuturor celor are au nevoie să călătorească spre sau dinspre cele câteva destinații unde zborurile sunt încă posibile.

„Având în vedere faptul că în această perioadă, majoritatea zborurilor sunt restricționate, va rugăm să consultați condițiile de călătorie în vigoare în fiecare țara. Puteți află mai multe informații aici.

Aveți nevoie să călătoriți? Pentru că această dorință să se îndeplinească, primul pas este să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră (pentru fiecare pasager în parte), prin completarea formularului de mai jos. Vom înregistra și vom răspunde fiecărei solicitări, și vom face tot posibilul să organizăm zborul dorit“, au transmis reprezentanții Blue Air.

Deja au fost introduse următoarele zboruri spre/dinspre Dublin:

Joi 9 Aprilie

  • București-Dublin (14:00-16:00). Pentru rezervare apăsa AICI.
  • Dublin-Cluj Napoca (16:45-22:50). Pentru rezervare apăsa AICI.
  • Dublin-București (16:45-23:40). Pentru rezervare apăsa AICI.

Vineri 10 Aprilie

  • Iași-Dublin (14:30-16:15) Pentru rezervare apăsa AICI.
  • Dublin-Bacău (17:00 -22:30). Pentru rezervare apăsa AICI.
  • Dublin-Iași (17:00-23:40). Pentru rezervare apăsa AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*