Compania aeriană Ryanair reia zborurile regulate între Timișoara și București

Aeronavă Ryanair. FOTO Facebook/Ryanair

Compania aeriană Ryanair reia zborurile regulate care fac posibilă legătura între Timișoara și București.

Potrivit reprezentanților Aeroportul Internațional Timișoara, începând de vineri, 4 septembrie, vor fi reluate zborurile regulate interne de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre capitala țării, operate de către compania aeriană Ryanair. Cursele vor avea o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, vineri și duminică.

Pasagerii pot opta să călătorească și cu alte două companii aeriene, care efectuează curse aeriene regulate ce deservesc ruta Timișoara – București, respectiv companiile Tarom și Blue Air. Fiecare dintre cele două companii aeriene operează curse cu o frecvență de zece zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică.

Conform datelor statistice, în primul semestru din anul curent, ruta Timișoara – București a fost cea mai frecventată rută internă din România. Peste 86.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internațional Timișoara spre și dinspre București.

„Faptul că cea mai însemnată pondere în transportul intern a fost înregistrată de către Aeroportul Internațional Timișoara, după București, este un indice pozitiv în raport cu situația epidemiologică cu care ne confruntăm. În acest sens, deciziile companiilor aeriene, de a relua zborurile regulate interne, pot fi oportune pentru schimbul de relații economico-sociale între Regiunea de Vest și capitala țării”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*