Circulația rutieră pe Transfăgărășan a fost redeschisă, dar cu restricții și numai pe timpul zilei

Circulația rutieră a fost închisă pe Transfăgărășan și Transalpina. FOTO: Cătălin Legănel

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că începând de miercuri, 21 iunie, de la ora 08.00, Transfăgărășanul (DN 7C) a fost redeschis circulației rutiere între Piscu Negru (km 104+000) și Cabana Bâlea Cascadă (km 130+800), permis pentru toate categoriile de autovehicule.

Totuși, circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07.00 și 21.00. În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile, drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea acestuia în condiții de siguranță.

CNAIR recomandă conducătorilor auto să manifeste atenție sporită în timpul deplasării, având în vedere că anul acesta a fost înregistrat un număr mai mare de urși care se plimbă și chiar stau pe partea carosabilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*