Cetatea Enisala din județul Tulcea se redeschide publicului

Cetatea Enisala din județul Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea a anunțat că începând cu data de 23 mai, Cetatea medievală Enisala se redeschide pentru vizitare, aceasta fiind închisă ca și celelalte instituții de cultură, pe perioada stării de urgență.

Cetatea Enisala este deschisă de marți până duminică în intervalul orar 10.00 – 18.00, lunea fiind închisă.

Vizitatorii trebuie să respecte condițiile de sigurantă sanitară:

  1. Accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) sau stare generală alterată nu este permis.
  2. Accesul persoanelor care au temperatura mai mare de 37,3°C nu este permis
  3. Accesul persoanelor care refuză să le fie verificată temperatura nu este permis.
  4. Accesul persoanelor care nu poartă mască (medicală sau nonmedicală) pe toată durata vizitei, nu este permis. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
  5. Vizitatorii îşi vor putea dezinfecta mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare.
  6. În cazul în care va fi necesar, pentru asigurarea unei distanţe de minimum 2 m între persoane, accesul va fi limitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*