„Caravana filmului românesc” vine cu filme pentru copii la Zilele Municipiului Brăila

Caravana filmului românesc. FOTO Pixabay

Ca în fiecare an, programul propus de Primăria Municipiului Brăila pentru Zilele Municipiului Brăila, sărbătoare care se derulează, anul acesta, în perioada 10 – 15 august, este unul variat și se adresează publicului de toate vârstele.

Acesta va consta din spectacole pentru toate gusturile, de la concerte susținute de artiști renumiți precum Carla’s Dreams, Spike, Emaa sau Nicu Alifantis, la recitalurile susținute artiști români și străini în cadrul Festivalului internațional de folclor „Lină Chiralină” și până la spectacole de teatru sau filme pentru copii sau parada navelor militare și civile pe 15 august, de Ziua Marinei Române. Programul se încheie în seara de 15 august, pe Faleza Dunării, cu un spectacol de lasere și artificii.

„Caravana filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naționale” va fi prezentă și anul acesta la Zilele Municipiului Brăila, cu filme pentru copii, care au încântat și au bucurat copilăria multora dintre părinții de astăzi. Proiecțiile vor avea loc în Parcul Monument, în serile de 12 și 13 august, cu începere de la ora 20.30.

În prima seară a „Caravanei filmului românesc” la Brăila, micuții spectatori sunt invitați să se bucure, alături de părinți și bunici, de aventurile și cântecele din filmul „Veronica se întoarce”, regia: Elisabeta Bostan. Alături de Lulu Mihăescu (Veronica), Margareta Pâslaru sau Dem Rădulescu, spectatorii o vor vedea pe brăileanca Vasilica Tastaman, în rolul șiretei Vulpi.

A doua seară de film dedicată copiilor oferă un prilej de amuzament pentru spectatorii care vor alege să urmărească aventurile lui Nică și ale Smărăndiței, în nemuritorul film regizat de Elisabeta Bostan – „Amintiri din copilărie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*