Avertizare de Caniculă în Republica Georgia. Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziție un număr de telefon pentru românii care călătoresc în această țară

Averizare de caniculă. FOTO stevepb
Averizare de caniculă. FOTO stevepb

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Georgia că prognozele meteorologice indică o creștere semnificativă a temperaturilor, peste media caracteristică a acestei perioade. Astfel, temperaturile se vor situa în jurul valorii de 40 de grade în perioada 4 – 6 iulie 2018, atât în capitala Tbilisi, cât și în partea de est a țării.

Se recomandă cetățenilor români să consulte pagina de Internet a Agenției Naționale de Mediu la adresa web: http://meteo.gov.ge, pentru informații actualizate cu privire la starea vremii.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Tbilisi: +995322385310, +995322371850, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție numărul de telefon de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Georgia: +995593599082.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*