Atenționare de călătorie în Regatul Țărilor de Jos: grevă a mecanicilor de locomotivă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Țărilor de Jos că, în data de 22 septembrie, mecanicii de locomotivă din cadrul companiei olandeze de transport feroviar – NS International – se vor afla în grevă. Greva va dura 24 de ore, în acest interval circulația trenurilor fiind puternic perturbată. Totodată, pe durata grevei, nu vor circula trenuri pe ruta Amsterdam-Bruxelles.

În acest context, autoritățile olandeze recomandă verificarea condițiilor și a orarului de călătorie ale trenurilor disponibile, aici: https://www.nsinternational.com/en.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Țărilor de Jos la: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, pentru situații speciale, precum ar fi accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol, sau cu un caracter de urgență, cetățenii români au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Haga: +31651596107.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://haga.mae.ro/www.knmi.nlhttps://meteoalarm.org/en/www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*