Ateliere de artă pentru copii la Muzeul de Istorie a Bucovinei din Suceava

a VIII-a ediţii a Atelierelor de artă pentru copii „Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare"

Muzeul Bucovinei deschide pentru public în perioada 6-28 septembrie, în sediul Muzeului de Istorie, expoziția celei de a VIII-a ediţii a Atelierelor de artă pentru copii „Din secretele maeştrilor – lumină şi culoare”.

În cadrul celor 4 ateliere organizate de Biroul Artă au participat 103 copii din municipiul Suceava și împrejurimi. La finalul atelierelor au fost selectate pentru expoziție 117 lucrări de modelaj, 30 de lucrări de pictură de dimensiuni mari, 24 de tricouri pictate cu culori speciale, schițe și desene.

Lucrările au fost evaluate de către un juriu format din profesori de specialitate și reprezentanți ai Muzeului Bucovinei, care au hotărât acordarea a 18 premii, 27 mențiuni și peste 50 de diplome de participare.

Vernisajul expoziției și festivitatea de închidere va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, ora 11.00, la Muzeul de Istorie, eveniment în cadrul căruia vor fi acordate premiile și diplomele și vor fi restituite lucrările copiilor participanți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*