„Arma medievală și rolul ei”, un proiect educațional la Cetatea de Scaun a Sucevei

Proiect educațional la Cetatea de Scaun a Sucevei

Muzeul Național al Bucovinei (MNB), prin Serviciul Cetatea de Scaun, organizează în perioada 23 august – 3 septembrie, atelierul educațional „Arma medievală și rolul ei”. Atelierul este structurat pe două perioade 23 – 27 august 202 respectiv 30 august – 3 septembrie 202.

Potrivit MNB, în cadrul atelierului, aflat la a treia ediție, se vor desfășura activități teoretice și practice cu referire la arsenalul militar din Evul Mediu. Prin informațiile inedite puse la dispoziție de către specialiștii muzeului, participanții vor descoperi cele mai competitive arme din perioada Evului Mediu precum: arbaleta, catapulta, buzduganul, arme ușoare de corp (sabia, arcul, pumnalul, sulița).

Nu în ultimul rând, atelierele de tras cu arcul, o atracție deosebită, vor face deliciul proiectului cultural, participanții având ocazia să învețe tehnica tragerii cu arcul și să concureze între ei.

Taxa de participare este de 30 lei/săptămână. Informații suplimentare și înscrieri – la numărul de telefon 0784/275644, Serviciul Cetatea de Scaun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*