Aproximativ 25.000 de turiști se află în Mamaia și în Constanța

Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Oficial, în stațiunea Mamaia sunt 272 de unități de cazare la dispoziție turiștii care aleg să vină în vacanță în cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc. În Constanța- Mamaia sunt peste 13 mii de camere, iar capacitatea totală este de aproape 26 de mii de locuri în hoteluri, vile, pensiuni, hosteluri, apartamente de vacanță, bungalowuri și campinguri.

Cele mai multe dintre unitățile de cazare sunt moderne și dispun de camere cu un confort sporit. Sunt 2 unități de cazare de 5 stele, 44 de 4 stele, 194 de 3 stele, 8 unități de cazare de o stea și restul de 44, de 2 stele.

35 dintre aceste unități dispun și de piscină, multe au și locuri de joacă pentru copii, iar 8 dintre hoteluri le oferă turiștilor cazare și masă în regim all- inclusive.

Conform datelor oficiale, în acest moment, Constanța- Mamaia găzduiește aproximativ 25 de mii de turiști. Prețurile la cazare, variază în funcție de numărul de stele:

  • 2 stele- 100 de lei de persoană pe noapte
  • 3 stele- 150 de lei de persoană pe noapte
  • 4 stele- 250 de lei de persoană pe noapte
  • 5 stele- 500 de lei de persoană pe noapte.

La recepțiile hotelurilor, camere libere se găsesc cu greu în această perioadă, fiind vorba de vârful sezonului estival.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*