Aplicația de cumpărare a biletelor CFR Călători a fost îmbunătățită

Aplicația de cumpărare a biletelor CFR online, accesată direct de pe www.cfrcalatori.ro sau prin aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” ce poate fi instalată pe dispozitivele cu Android, permite începând de luni, 19 iulie, salvarea datelor de card.

Salvarea se face pe baza contului de utilizator bilete online CFR Călători, astfel utilizatorul va avea salvat cardul pe orice dispozitiv unde este autentificat.

Operațiunea se face în condiții de maximă securitate prin serviciul Click4pay oferit de EuPlătesc. Acum se pot cumpăra mai ușor bilete online chiar de pe telefonul mobil.

Vă reamintim că luna trecută a fost lansată aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” care permite achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren online.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*