Apele Române încep conservarea plajelor de pe litoral. Peste 400 de sectoare sunt preluate până la jumătatea lui octombrie

Plaja din Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Apele Romane Dobrogea-Litoral se află, în această perioadă, în plin proces de preluare a suprafețelor de plajă de la cei 432 de operatori economici.
Până la 15 octombrie, sectoarele de plajă închiriate trebuie să fie predate curate și conform condițiilor contractuale stabilite. Operatorii economici sunt obligați să ia toate măsurile necesare pentru conservarea construcțiilor ușoare, de tip beach-baruri, care vor rămâne pe plaje și vor fi utilizate în sezonul următor.
După această dată, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) va efectua, pe întregul litoral, lucrările de pregătire a plajelor, specifice sezonului rece.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*