Al treilea volum din seria „Poveștile Mării Negre“ se lansează la Constanța

Cel de-al treilea volum al „Poveștilor Mării Negre“ a ieșit de sub tipar

Duminică 25 februarie, la Librăria Dorian Gray, bd Ferdinand nr. 24, Constanța se lansează cel de-al treilea volum din seria Poveștile Mării Negre, operă a scriitorului îndrăgostit de Istorie, Cristian Cealera.
Invitați speciali vor fi scriitorul Ovidiu Dunareanu, istoricii Lavinia Dumitrașcu și Sorin Colesniuc, dar și o numeroasă prezența a comunității istoricilor constănțeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*