Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este gazdă pentru întâlnirea dintre TAROM și operatorii de turism din Constanța

Aeroportul Internațional Mihai Kogălniceanu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și Compania Națională TAROM sunt gazdele unei întâlniri de lucru cu agenții și operatorii de turism.

Evenimentul are loc în data de 10 august, în salonul Salon Oficial al Aeroportului Mihail Kogălniceanu și are ca scop promovarea destinațiilor operate de TAROM pe aeroportul din Constanța în sezonul 2019.

La dezbatere va participa și Directorul General TAROM, Wolff Werner – Wilhelm, împreună cu directorii de resort din companie. Agenda discuțiilor va fi centrată pe atragerea turiştilor pe Litoralul Mării Negre, prin oferte sezoniere atractive de transport şi ospitalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*