Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ a înregistrat creșteri ale traficului de pasageri și aeronave

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu, Constanța“. FOTO Cătălin SCHIPOR

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. a încheiat activitatea desfăşurată în semestrul I 2018 cu rezultate superioare faţă de semestrul I 2017. În aceste condiţii, în perioada ianuarie – iunie 2018, traficul comercial a fost de 50.148 pasageri, în creştere cu 14% faţă de perioada ianuarie – iunie 2017.

De asemenea, a fost înregistrat un număr de 714 mişcări aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În ceea ce privește traficul total, în primele 6 luni ale anului 2018, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa s-au înregistrat 54.073 pasageri, în creştere cu 11,6% faţă de primele 6 luni ale anului 2017. Totodată, numărul total de mișcări (aterizări şi decolări) din perioada ianuarie – iunie 2018 a fost de 3012, în creştere cu 22,83% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În primele 6 luni ale anului 2018 au fost transportate 423 tone de marfă, în creștere cu 21,55% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*