Imagine cu plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu
Mai mult de 250 de persoane au ajuns în ultimele două săptămâni la camera de gardă a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța după ce au consumat diverse tipuri de alimente alterate.
Cadrele medicale susțin că în majoritatea cazurilor a fost vorba despre toxiinfecții alimentare și a fost nevoie de internare.
Medicii fac apel la turiști dar și la constănțeni să fie atenți la alimentele pe care le consumă și asta pentru că multe dintre ele sunt mai periculoase în timpul verii, crescând astfel riscul apariției toxiinfecțiilor alimentare. Este vorba despre brânzeturi, creme de patiserie, ouă sau carne de pui preparată insuficient termic.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Aplicațiile mobile au devenit asistentul personal în călătoriile oamenilor de afaceri și turiștilor, care îi ajută să caute și să cumpere bilete de avion sau cazare, să închirieze mașini ori să descopere activități pentru petrecerea …
Pentru fluidizarea traficului în perioada sezonului estival, s-a decis suspendarea aplicării tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, începând cu data de 01 iunie și până la finalizarea lucrărilor de …
Organizatorii festivalului Neversea, cel mai mare festival de muzică de la malul Mării Negre și primul festival din lume alimentat cu energie eoliană, au încheiat cu succes campania „The Green Challenge”. Campania s-a încheiat în …
Be the first to comment