20% reducere la călătoria cu trenul pe rute interne pentru cei care cumpără de la standul CFR Călători aflat la Târgul de Turism al României

FOTO CFR Călători

În perioada 15-18 februarie 2024, CFR Călători participă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Pentru multe destinații de vacanță trenul este cea mai avantajoasă și cea mai ecologică modalitate de călătorie. La standul CFR Călători vizitatorii pot afla detalii despre:

Modalitățile de cumpărare a biletelor în trafic intern și internațional.

Ofertele CFR Călători către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa.

Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”. La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

Trenul Charter – destinat firmelor și agențiilor de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.

În cele patru zile de târg, vizitatorii care aleg să cumpere biletele de tren de la standul CFR Călători pentru călătoria în trafic intern la vagon clasa 1 și clasa a 2-a, se vor bucura de o reducere* de 20% din valoarea tarifului de transport și a tichetului de rezervare la vagon clasă. Odată cu acest discount, cumpărătorii vor primi și mici surprize.

Acestea se vor oferi în limita stocului disponibil pentru achiziţionarea biletelor de tren ce au valori de cel puțin 50 lei. Astfel, pentru biletele a căror valoare este de la 50 până la 100 lei – surpriza este un rucsac pliabil, pentru biletele a căror valoare este de la 100 până la 200 lei – surpriza constă într-o baterie externă pentru încărcarea telefonului, iar dacă valoarea biletelor cumpărate depășește 200 lei, surpriza oferită cuprinde un termos destinat alimentelor și un stick de memorie 16 GB.

Reducerea se aplică la preț întreg clasa 1 și clasa a 2-a și nu se cumulează cu alte oferte.”Biletele CFR online” cumpărate la standul CFR Călători nu vor da dreptul la modificarea contractului de transport: anticipare, amânare, întrerupere sau restituire.

Standul CFR Călători se află în Pavilionul B2 la numărul 3B și poate fi vizitat de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*